Start Kristaller Smycken Övrigt Länkar Om Oss Kontakt

Köpvillkor

Du måste vara över 18 år för att få handla hos oss.
Vi behandlar inte beställningar på mindre än 200kr.
Vi skickar alla beställningar mot postförskott som kostar 50 kr och betalas av kunden. Vi tar ut en avgift på 39 kr för fraktkostnad.

De kunder som inte hämtar ut sina paket kommer att faktureras 149 kr för fraktkostnad, postförskott och hantering av returfrakt.

Du har full retur- och bytesrätt på beställda varor inom 14 dagar. Om du inte är nöjd med produkterna så ska du kontakta oss inom 14 dagar efter varans mottagande för byte eller pengarna tillbaka. Du når oss säkrast via mail. Returfrakt betalar du själv. Produkten skall vara oskadad, oanvänd och packad i originalförpackningen. Vi löser inte ut paket mot postförskott.
Ev. återbetalningar görs till ditt bankkonto, person- konto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker efter att vi har mottagit och godkänt din retur.

Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Vi försöker skicka beställningarna så de ska finnas hos dig inom en vecka, oftast tar det 3-5 dagar, men ibland kan det ta några dagar till.

Varukorg
Kassa
Köpvillkor